Om Tofthøj Photography

Jimmi Tofthøj er en 37-årig (f.1983) professionel freelancefotograf, baseret i Kolding, med 10 års erfaring som børne- og familiefotograf samt fotograf til bryllupper, konfirmationer, tøj, arkitektur og events.

Tofthøj Photography startede formelt som en del af Lumo-fotostudiet i Kolding i 2014, efter 4 år som seriøs hobbyfotograf, og fyldte 5 år i starten af 2019.

Siden starten har visionen været at give en unik totaloplevelse og dermed levere de absolut bedste produkter, fremstillet af de bedste råvarer - kompromisløst håndplukket fra de aller bedste leverandører verden over.

Den proces gør at du nu kan få alt fra digitale fotos til print på udvalgt kvalitetspapir til billeder i glas og ramme - specialfremstillet til dit behov - i Danmark, håndplukket mellem de bedste råvarer tilgængelig.

Du finder Tofthøj Photography i Dalbygade 40H i centrum af Kolding, hvor  et 85kvm stort professionelt indrettet fotostudie - og fra 2015 - et tilstødende 85kvm kontor, danner rammerne for en indbydende og personlig oplevelse, med plads til alle.

Én af de ting Tofthøj Photography lægger vægt på, er tid til den enkelte. Hver familie er unik, og derfor kan du sammen med Jimmi udvælge den løsning som passer bedst til din families behov ud fra et hav af muligheder og løsninger. Samtidig kan du naturligvis se, mærke og opleve nogle af de færdige løsninger, Tofthøj Photography tilbyder..

Tofthøj Photography satser på dansk kvalitet. Jeg vil gerne støtte det danske erhvervsliv og er konstant på udkig i det danske marked for muligheder og løsninger, men går gerne ud over Danmarks grænser for at finde den aller bedste løsning - til dig.

Jeg elsker kræsne kunder - og har derfor altid en løsning til dig som du ikke vidste du manglede. Derfor finder du heller ikke en prisliste her på siden, så kontakt mig gerne for et tilbud på din opgave.

Bag Tofthøj Photography står Jimmi Tofthøj, der har mange års erfaring i at arbejde med fotografi og digital billedfremstilling.
Jimmi er uddannet ‘Multimediedesigner AK’, fra 2019 i gang med en ‘Professionsbachelor i International Innovation & Entreprenørskab’ og bor i hus med sin lille hund, Vigga på 3.

Jeg glæder mig til at skabe dine minder.
Tofthøj Photography - gør det personligt.